Sunt un tânăr ca fiecare dintre voi. Împărtășim aceleași idealuri, aceleași nevoi, aceleași probleme.

Acum 10 ani am ales să fac un pas în față și să apăr drepturile legitime ale tinerilor –  mai întâi în stradă, ca lider al studenților, apoi în administrația publică. Cu aceeași energie și dedicare, vreau să arăt că politica poate însemna progres atunci când se face în jurul unei echipe unite, competente și oneste. Sunt în TSD pentru că știu că se poate.

Astăzi, vreau să avem curaj să privim spre viitor, iar prin fiecare proiect TSD să pregătim tinerii pentru provocările României de mâine. Soluțiile trebuie să ne aparțină, să răspundă temerilor și speranțelor generației noastre. Avem responsabilitatea unei viziuni clădite în jurul dialogului și implicării, a unui proiect pe cât de simplu, pe atât de normal – fiecare tânăr trebuie să aibă șansa unui vieți decente în țara sa, fiecare tânăr trebuie să-și împlinească potențialul în România, alături de familie, de prieteni, de comunitate.

Suntem responsabili pentru dezvoltarea unui sistem de învățământ de calitate pentru că doar prin politici inclusive și corectitudine putem construi o generație educată. Este în responsabilitatea noastră să venim cu răspunsuri integrate pentru familia tânără, pentru tinerii aflați la primul job, pentru antreprenorii care vor susținerea pentru prima lor mare idee.

Ne implicăm pentru ca prietenii și colegii noștri, tinerii României, să nu mai fie nevoiți să plece din țară. Proiectul nostru politic va reuși doar dacă ei decid că pot evolua profesional și social în România.

Trebuie să luptăm pentru principii, valori și atitudini de stânga specifice unei societăți care combate discriminarea de orice formă, promovează egalitatea între oameni și oferă o șansă fiecărui tânăr de a fi ceea ce își dorește.

Vreau să trăiesc în #RomâniaTinerilor, într-o Românie care se bazează pe inovație, progres și dreptate. Îmi doresc ca generația noastră să elimine toate barierele care astăzi ne stau în cale și să construim o societate tolerantă, solidară și corectă. Îmi doresc o Românie deschisă și atractivă pentru toți tinerii săi.

Voi continua să promovez cât mai multe dezbateri și schimburi de idei și proiecte pentru ca în jurul TSD să crească o generația de oameni implicați și profesioniști care să schimbe, pas cu pas, destinul României.

Am încredere în generația noastră și știu că stă doar în puterea noastră să punem România pe drumul cel bun. Prin fiecare acțiune, prin fiecare gest și prin fiecare proiect, vă chem să clădim, alături de tineri, un parteneriat pentru România! #RomaniaTinerilor #generatia2020