Ionuț Jarda a fost ales în fruntea organizației TSD Sîngeorz-Băi

Ionuț Jarda a fost confirmat în funcție în urma unei conferințe care a reunit peste 30 de tineri din Sîngeorz-Băi și la care a participat Vicepreședintele PSD B-N, Deputatul Daniel Suciu și Președintele TSD B-N, Bogdan Ivan. Din echipa de conducere a organizației TSD Sîngeorz-Băi face parte și Bogdan Istrate, Florin Pop, Ianoș Lică — Vicepreședinți, Florentina Penti — Secretar, Miron Traian — Trezorier, Nistor Florina — Președinte Liga Elevilor.

Deputatul Daniel Suciu, Candidat la Primăria Sîngeorz-Băi a declarat: La Sîngeorz-Băi toți oamenii, dar mai ales tinerii așteaptă o schimbare profundă! Mă încurajez pe zi ce trece, atunci când văd că tot mai mulți oameni de bine vin alături de mine și de proiectul meu pentru Sângeorz-Băi! Suntem o echipă serioasă, credibilă, care știm ce avem de făcut pentru sîngeorzeni și pentru viitorul tinerilor de aici!

Bogdan-Gruia Ivan, Președintele TSD a declarat: Pentru prima dată după mult timp, descopăr în tinerii de la Sîngeorz-Băi speranță că acest oraș poate avea un viitor frumos! Ionuț Jarda, bun venit alături de echipa TSD, Bogdan Istrate, îți mulțumesc pentru toată activitatea ta de până acum și sunt convins că acum suntem mai puternici ca niciodată! Tinerii din Sîngeorz-Băi au un obiectiv clar: Daniel Suciu primar! Iar noi toți, suntem alături de ei!

Totodată, au avut loc alegeri la organizațiile TSD Cetate și TSD Șieu.

Loredana Curean a fost validată în funcția de Președinte TSD Cetate și Adrian Eremie în funcția de Președinte Executiv al TSD Cetate în urma unei conferințe de alegeri care a reunit peste 20 de tineri din comună și la care au participat, pimarul comunei Cetate Moldovan Daniel, viceprimarul Bozga Viorel, Candidatul PSD la Primăria Comunei Cetate Lucian Tarniță, Vicepreședintele TSD Bistrița-Năsăud, Oana Prislopan, Secretarul Organizației TSD Bistrița-Năsăud, Alin Demian, Președintele Ligii Elevilor, Alex Ignatiuc și președintele TSD Dumitra, Ungur Grigore.

Din echipa de conducere a TSD Cetate mai fac parte Negrea Larisa-Secretar, Ovidiu Tiniș, Cilean Raul, Costinea Marius, Ilieș Paul-Vicepreșediniți, Pintea Mihaela-Trezorier, Costinea Darius, Costinea Bogdan, Deac Vasile, Cosmin Cătună, Florina Curean — membrii în biroul politic local.

Dan Tiniș a fost aleas președinte al Organizației TSD Șieu.

În cadrul conferinței au mai fost votați pentru funcțiile de Vicepreședinți Florin Bîlc, Claudiu Dipșan, Alina Mihalca și Larisa Costea. Secretar al organizației a fost aleasă Florina Malovi, iar pentru funcțiile de membru în cadrul biroului organizației au fost votați Anamaria Mihalca și Cătălin Zbâncă. Trezorier al organizației a fost desemnat, prin vot, Doru Buha.

Biroul de presă

TSD Bistrița-Năsăud