Vladimir Dan: Gratuitatea călătoriilor cu trenul pentru studenţi este o măsură corectă!

Preşedintele TSD Cluj, Vladimir Dan, a declarat astăzi că gratuitatea călătoriilor cu trenul pentru studenţi este o măsură corectă, în contextul în care guvernul a adoptat, vineri, o serie de măsuri pentru susţinerea mediului de afaceri şi eliminarea unor inechităţi sociale, decizia fiind luată prin intermediul unei ordonanţe de urgenţă care modifică şi completează Codul fiscal.

„E pentru prima dată când se începe munca imediat după instalarea unui nou guvern. De asemenea, e pentru prima dată când aud imediat după instalarea guvernului, că oamenii sunt optimişti.

Ma bucur însfârşit de faptul că se iau nişte măsuri pentru tineri, privind gratuitatea călătoriilor cu trenul pentru studenţi. E o măsură pe care o apreciez, raportându-mă la numărul mare de studenţi, facilitându-le astfel mobilitatea, fără costuri. De asemenea, salut măsura privind majorarea bureselor de studii. Trăind în Cluj-Napoca, centru universitar de seamă, cunosc costurile vieţii de student, pe care le apreciez ca fiind destul de ridicate.

Este important faptă că s-a reuşit şi creşterea burselor prin majorarea alocării per student de la 83 lei la 201 lei” a declarat tânărul social-democrat.

Liderul TSD Cluj a mai apreciat că setul de măsuri introduse prin actul normativ vizează „susţinerea mediului de afaceri, prin încurajarea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor, precum şi prin stimularea activităţii de inovare, cercetare şi dezvoltare”.

/ In Știri / By admin / Comentariile sunt închise pentru Vladimir Dan: Gratuitatea călătoriilor cu trenul pentru studenţi este o măsură corectă!

Related Posts