A XI a Ediție a Taberei de Ecologizare – Sulina 2016 – Un Succes #TSD

Tineretul Social Democrat a organizat în perioada 18-21 august 2016, pe plaja Sulina, cea de-a 11-a ediție a Trofeului Național Delta Dunării. Scopul acțiunii a fost de a reuni echipe din cadrul Organizațiilor Județene ale Tineretului Social Democrat din toată țara, în vederea desfășurării unor programe de ecologizare și divertisment.

“A fost cea mai reușită tabără politică de la Sulina din istoria acestei tabere politice. Am avut aproximativ 1000 de participanți din toată țara. A fost un efort considerabil din partea colegilor care s-au ocupat de această organizare și aici mă refer la o parte din colegii din țară, la TSD Tulcea și bineînțeles la președintele nostru Gabriel Petrea, mai ales că de data această tinerilor li s-a pregătit și masa pe langă evenimentele pe care le făceam de obicei la Sulina. A fost o experiență frumoasă care nu a făcut decât să lege această echipă minunată a tinerilor social democrați din toată țara. De la Brăila au participat 30 de tineri care au fost foarte încântați de evenimentele plăcute de acolo. Am încheiat cu această tabără, activitățile majore din această vară. Ne pregătim pentru alegerile parlamentare din Decembrie. Sunt sigur că PSD va avea succes la aceste alegeri și se vor regăsi, ca și la locale de altfel, mulți tineri pe listă” a declarat președintele TSD Brăila si totodată secretarul general TSD Național, Adrian Marius Rîndunică.

Tineretul Social Democrat promovează prin această tabără socializarea și dinamismul prin activități care să stimuleze creativitatea, spiritul de echipă și să dezvolte abilitățile de comunicare.

Trofeul Național Delta Dunării, în organizarea TSD, a ajuns anul acesta la cea de-a 11 a ediție și în fiecare an reunește sute de membri ai tuturor organizațiilor județene din țară

Sursa – http://brailanews.info/2016/08/22/a-xi-a-editie-a-taberei-de-ecologizare-sulina-2016-un-succes-tsd/

/ In Știri / By gherle anca / Comentariile sunt închise pentru A XI a Ediție a Taberei de Ecologizare – Sulina 2016 – Un Succes #TSD